By Dome Team Feeder - Cap Suport Feeder Competition Rest

41,00 RON
în stoc
Cod
7325-018

By Dome Team Feeder - Cap Suport Feeder Competition Rest

Acest cap de suport pentru lanseta este fabricat din plastic durabil, rezistent la socuri si dispune de un strat cauciucat anti-alunecare. Rezultatul final este un accesoriu practic care este garantat sa tina lanseta stabila, fara sa se miste sau sa alunece. Are o suprafata moale pentru a proteja corpul delicat din carbon al lansetei feeder.

Acest cap de suport are o forma speciala care raspunde suta la suta nevoilor pescarului de method feeder. Capul are mai multe sectiuni, fiind la indemana atunci cand trebuie sa intindeti constant firul. Avantajul acestei operatiuni este faptul ca se garanteaza ca tensionarea treptata a liniei nu deplaseaza cosul method feeder departe de locul nadit, ceea ce reprezinta un factor cheie in aceasta tehnica. Capatul lung al suportului pentru lansete are o parte proeminenta pentru a impiedica lanseta sa cada de pe suport in timpul trasaturilor violente. Daca doriti mai multa stabilitate, puteti folosi suportul de la capatul mai scurt, care tine lanseta ferm in pozitie. Va recomandam aceasta solutie pentru pescuitul activ si rapid.

Are un design albastru modern si sportiv pe care il asteptati de la produsele TEAM FEEDER. Este realizat cu un filet standard, ceea ce il face compatibil cu aproape toate suporturile pentru lansete. Poate fi atasat la orice pichet, buzz bar sau brat de feeder montat pe scaunul modular.

Caracteristici:

· Cap suport lanseta fata
· Forma speciala cu multiple sectiuni
· Material: plastic rezistent
· Filet standard pentru suport
· Protejeaza blank-ul lansetei
· Culoare: negru/albastru
· Dimensiuni: 27x6,5cm

Mai multe informații
Cod 7325-018
Producător by Dome Team feeder
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account