By Dome Team Feeder - Cap Suport Feeder Grip Butt Rest

27,00 RON
în stoc
Cod
7325-022

By Dome Team Feeder - Cap Suport Feeder Grip Butt Rest

Acest cap de suport pentru lanseta este fabricat din plastic durabil, rezistent la socuri si dispune de un strat cauciucat anti-alunecare. Rezultatul final este un accesoriu practic care este garantat sa tina lanseta stabila, fara sa se miste sau sa alunece. Are o suprafata moale pentru a proteja corpul delicat din carbon al lansetei feeder.

Pe langa capetele de sustinere a lansetelor de feeder, am realizat si un cap special de sustinere a manerului lansetelor. La fel ca si in cazul celorlalte capete, principala preocupare a fost protejarea lansetelor. Acest model este extrem de versatil si poate fi utilizat pentru aproape toate tipurile de lansete. Nervurile speciale din TPE moale ajuta la prinderea foarte sigura a manerului lansetei, protejand lanseta de forta atacurilor violente ale pestilor si de smuciturile bruste atunci cand este luata momeala, dar in acelasi timp este usor de indepartat manerul lansetei atunci cand este ridicat.

Are un design albastru modern si sportiv pe care il asteptati de la produsele TEAM FEEDER. Este realizat cu un filet standard, ceea ce il face compatibil cu aproape toate suporturile pentru lansete. Poate fi atasat la orice pichet, buzz bar sau brat de feeder montat pe scaunul modular.

Caracteristici:

· Cap suport maner lanseta
· Nervuri speciale din TPE
· Material: plastic rezistent
· Filet standard pentru suport
· Culoare: negru/albastru
· Dimensiuni: 6,5x10,5cm

Mai multe informații
Cod 7325-022
Producător by Dome
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account