Despre MilleMaistro | Magazin Online cu Articole de Pescuit

MilleMaistro

Despre MilleMaistro

MilleMaistro.ro este un magazin de pescuit cu o istorie solida si o reputatie in industrie. Fondata in 2001, compania si-a extins activitatile prin importul de produse de pescuit incepand din 2008, aducand in portofoliul sau branduri importante la nivel international. Aceasta experienta si colaborarea cu marci de renume au facut din MilleMaistro un jucator de incredere in industria pescuitului.

MilleMaistro se remarca prin faptul ca este unic distribuitor al marcilor CARP PRO si FORMAX. Acest lucru ii confera un avantaj competitiv si exclusivitate in furnizarea produselor acestor branduri. CARP PRO si FORMAX sunt recunoscute pentru gama lor larga de echipamente de pescuit pentru pescuitul la crap, feeder sau spinning si sunt preferate de multi pescari pasionati de aceste stiluri de pescuit.

Portofoliul MilleMaistro include branduri prestigioase precum GAMAKATSU, NEVIS, CARP ACADEMY, FEEDERMANIA, NOVAKFEEDER, HALDORADO, BY DOME TEAM FEEDER, ALUFLOKK, STEG, CZERO, IHP CARP COMPANY, DEAKY. Aceste branduri sunt cunoscute pentru calitatea si inovatia produselor lor si sunt foarte apreciate de pescarii profesionisti si amatori deopotriva.

MilleMaistro ofera o gama diversificata de produse de pescuit, inclusiv lansete, mulinete, huse, genti, mincioguri, juvelnice, scaune, corturi, avertizori, alarme, buzz bari, suporti, fire, carlige, accesorii, momeli, naluci, nade, articole de imbracaminte, incaltaminte si multe altele. Clientii magazinului online au acces la produse de calitate superioara, care indeplinesc cele mai exigente cerinte ale pescarilor, la un pret competitiv.

In plus, MilleMaistro se angajeaza sa ofere servicii excelente clientilor sai. Echipa de vanzari este formata din pasionati de pescuit, care pot oferi sfaturi si asistenta specializata in alegerea produselor potrivite in functie de nevoile si preferintele fiecarui pescar.

Magazinul online cu articole de pescuit MilleMaistro.ro se concentreaza pe crearea unei experiente de cumparaturi placute si satisfacatoare pentru clienti, oferindu-le produse de inalta calitate, un portofoliu larg de marci de renume si servicii personalizate. Cu o istorie solida si parteneriate strategice, MilleMaistro continua sa fie in plina dezvoltare in concordanta cu nevoile si tendintele industriei pescuitului.

 

Informatii de contact:

Adresa: Str. Morii Nr.1, Zalau, Salaj 450035

Telefon: 0732 137 133

E-mail: contact@millemaistro.ro

 

Program:

Luni - Vineri, 08:00 – 16:00

 

Mai multe informatii in sectiunile Transport si livrare, Comenzi si retururi.

MilleMaistro